Cine sunt eu?

O intrebare foarte simpla,dar nu este la fel de simplu sa răspunzi.Daca nu descoperim, cine suntem ,viata noastra va fi plină de nemulțumiri.

In fiecare zi trecem pe lângă oameni,dar nu ii vedem.Daca i-am privi ,am observa cât de pierduti ,cât de lipsiti de stralucire sunt.Priviti-l pe cel de langa voi,prieten,prietena,iubit,iubita,sot,sotie…si observați cum trece viata pe lângă voi,ca va petreceți un timp atât de pretios ,cu nimicuri,timp pe care nu il vom mai recupera niciodată.Incepeti sa va vedeti,sa va simțiți,sa va priviti,sa faceti lucruri de care va este teama.

Si eu m-am întrebat,,Cine sunt eu? Ce s-a întâmplat cu mine?”

Am descoperit ca tot ce s-a întâmplat în viață mea ,a fost pentru că mi-am pierdut increderea in mine.Asa se intampla cand trăiești lângă un om care iti limitează viata,visele,dorințele,aspirațiile…spunandu-ti cuvinte care atârnă greu în bagajul emoțiilor.Incepi sa crezi ,ca esti acea persoana ,ca trebuie sa te schimbi pentru a fi bine,liniște și pace ,în schimbul iubirii și a unui viitor al relației.Am descoperit ca de fapt singurul moment pe care îl am este doar cel prezent și că nu trebuie sa tanjesti dupa un viitor(in relație,profesional sau în oricare domeniu).Trecutul nu mai exista ,iar viitorul va apare din momentul prezent.

Pana in acest moment ,am trăit în credință,dar mi-am dat seama ca nu este suficient și că trebuie sa traiesc prin cunoaștere,conștient.Am inteles ca totul se transformă, dacă faci totul conștient.

Am început să mănânc conștient,punandu-mi întrebarea,ce am în farfurie imi hrănește organismul ,sau doar imi satisface gustul.

Am început să fiu conștientă de tot ceea ce ma înconjoară,sa privesc orice lucru ca pe o minune…am început să simt viata.

Am citit într-o carte o poveste …Un bărbat a plecat într-o vacanță .Dupa cateva zile ,a început să se plictisească și a întrebat la receptie ,unde ar putea găsi o femeie sa isi petreacă noaptea.Cel de la receptie,i-a spus că se află in Tara Galilor și că este interzis ..dar ca în drumul spre un munte ar fi mai multe peșteri unde dacă striga ,,luuuhuuu” si femeia ii răspunde cu luuuhuuu” inseamna ca este disponibilă. Bărbatul a plecat spre vârful muntelui și la fiecare peșteră striga asa cum il învățase cel de la receptie,dar nu primise nici un răspuns.Dezamagit a hotărât să se întoarcă la hotel și să se îmbete. Pe drumul de întoarcere, a întâlnit o peșteră la care nu strigase.A strigat ,luuuuhuuu” si a primit mult așteptatul răspuns,, luuuuhuu” fericit a intrat în acea peșteră. Dar a fost călcat de tren.

Cati dintre noi nu am cerut de foarte multe ori lucruri și nu s-a întâmplat nimic.Apoi am tot cerut…cand de fapt trebuia sa învățăm ceva ,sa nu mai cerem,ci sa multumim pentru ceea ce avem.Sa fim bucuroși…Noi suntem mai receptivi la suferinta,suntem mult mai disponibili la mizerie,tristețe,nefericire.Noi cream o viata lipsită de fericire, convertind ca pe o monedă,bucuria ,fericirea ,cu frica și tristețea,alimentand ego-ul.

Tot ceea ce trebuie sa faci ,este sa începi să fi conștient.In acel moment viata se va schimba.

In vibrație kamelylife@

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.